Welkom op RdamOV.nl

Algemene mededelingen betreffende dit forum.
Post Reply
Paul
Lid
Posts: 263
Joined: 02 Jul 2009, 13:12
Location: Utrecht

Welkom op RdamOV.nl

Post by Paul » 24 Aug 2015, 17:01

We zijn al een aantal dagen over, zoals Roland al mooi zei, maar de eerste veranderingen zijn nu ook echt zichtbaar :).

RdamOV zal zich niet alleen richten op de Metro zoals retmetro in het verleden voornamelijk deed. Om deze reden zijn er een aantal fora bijgekomen, bijvoorbeeld voor de Bus en de Tram (De topics uit Overig vervoer zijn hierheen verplaatst). Deze fora zullen we in de toekomst mogelijk nog uitbreiden mocht dit wenselijk zijn.
Ook zijn een aantal fora gearchiveerd, deze zullen voorlopig nog wel online blijven staan, maar nieuwe topics of antwoorden op bestaande topics zijn niet meer mogelijk.
In de komende tijd zullen we, waarschijnlijk, nog diverse andere wijzingen gaan doorvoeren. Hoe dit precies er uit gaat zien maken we tegen die tijd bekend.

Natuurlijk willen wij ook Joachim, Rik, Roland, Simon en Tristan hartelijk bedanken voor beheren van het forum, en de kans die wij gehad hebben om het forum draaiende te houden.

Forum Upgrade
Om het forum goed te kunnen blijven beheren is het forum zojuist geüpgraded naar de nieuwste major release van phpBB. Naast deze upgrade maken we nu ook gebruik van een andere style, welke in de aankomende dagen/weken nog iets aangepast gaat worden.

Het voordeel van deze upgrade is dat een hoop nieuwe features in phpBB 3.1 nu direct beschikbaar zijn op het forum, zoals bijvoorbeeld responsive design waardoor het forum ook goed werkt op tablets en mobiele telefoons.

Mocht je issues tegen komen, kun je die hier melden.

Post Reply